top of page

PHISHING TEST & TRÆNING

90 % af alle IT-sikkerhedsbrud starter med en phishing e-mail. Derfor skal alle medarbejdere lære, hvordan de beskytter sig.

Lær medarbejderne at beskytte sig

Før man kan beskytte sig, er man nødt til at vide hvordan. Derfor anbefaler vi at alle i virksomheden, fra ledelse til den enkelte medarbejder, lærer hvordan man spotter phishing e-mails og ikke mindst hvad de gør, hvis de bliver ramt.
 


Vi tilbyder, at uddanne ledelse og medarbejdere i at spotte phishing e-mails. Det gør vi med vores gennemprøvede test & træningsforløb, som tilpasses til den enkelte virksomhed. Det giver det bedste resultat.

 


Vi benytter de samme metoder, som de IT-kriminelle for at tilføre realisme i test & træning. Vi trænger igennem spamfiltre og andre sikkerhedsforanstaltninger og har ikke behov for, at få åbnet for specifikke domæner eller e-mailadresser i spamfiltret. Hvordan vi gør? - det er vores hemmelighed.
 

Vi skræddersyer altid vores phishing e-mail kampagner, så de passer til den enkelte virksomhed. Når kampagnen er overstået laver vi en detaljeret rapport, som bl.a. beskriver hvilke metoder, som vi har anvendt og hvor virksomheden kan sætte ind overfor fremtidige phishing angreb.

Samme metoder som de IT-kriminelle

Gennemprøvet forløb

Skræddersyede kampagner

Icon_mailbox.png

90 % af alle
IT-sikkerhedsbrud
starter med en
phishing e-mail.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi har sendt over 250.000 phishing e-mails til medarbejdere i virksomheder og har hjulpet dem med, at blive bedre til at gennemskue phishing e-mails. Vi kan også hjælpe din virksomhed.

KONTAKT

DORTHE NORTOFT

Process manager

Tel. +45 46 97 50 60

VI TILBYDER OGSÅ

Teaser_04.png

KONSULENT
YDELSER

Teaser_02.png

IT-AWERENESS
KURSER

LÆS MERE
Teaser_03.png

ONLINE

 AWARENESS
TRÆNING

bottom of page