top of page

ONLINE AWARENESS TRÆNING

Med online awareness træning kan medarbejderne lære om
IT-sikkerhed, når det passer dem og i deres eget tempo.

Fleksibilitet

Med vores fleksible LMS (Learning Management System), er det nemt selv at opsætte og styre levering af kurser til forskellige medarbejdergrupper, kontorer og lande.  Systemet leverer hurtigt og effektivt de rigtige kurser, til de rigtige medarbejdere.

Effektiv læring

Hver lektion består af en video af 1-2 minutters varighed, efterfulgt af 5 spørgsmål. Videoerne er udformet som små reklamefilm med et klart og tydeligt budskab. De giver stof til eftertanke og er nemme at huske, så indholdet kan bruges i praksis.

Virtuelt diplom

Hver medarbejder har sit eget virtuelle diplom, hvor lektionerne automatisk tilføjes når de er gennemført. Det motiverer deltagerne til at gennemføre lektionerne. Diplomet kan  også downloades som en PDF.

Avanceret statistik

Icon_diplom.png

Vi tilbyder mere end 30 forskellige online lektioner.

Statistikmodulet giver hurtigt et overblik over, hvor langt medarbejderne er nået i træningen. Det er muligt, at opdele medarbejderne i grupper, afdelinger eller lande og påføre tags, så man kan se realtime statistik for den enkelte gruppe. Der kan også hentes en kommasepareret fil med  alle  statistiske data til f.eks. HR-systemer.

Branding

Portalen kan tilpasses til virksomheds identitet. Der kan tilføjes firmalogo i portal og videoer, egen tekst i e-mails og egen URL.

Teknik og sikkerhed

Vi gør det nemt, at integrere portalen med virksomhedens systemer. Vi har Active Directory (AD) integration til automatisk brugeroprettelse, single sign on (SSO) til login og to-trins godkendelse (2FA). Vi krypterer alle persondata i systemet og er 100 % GDPR compliant.

Kom hurtigt i gang

Det er nemt at komme i gang med træning i portalen. Vi hjælper med planlægning og
opsætning af kurset, så medarbejderne hurtigt kan komme i gang.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi har IT-awareness i vores DNA. Det kommer fra de mange kurser, som vi har afholdt og erfaringer fra de mere end 60.000 brugere, som undervises i online awareness portal.

KONTAKT

DORTHE NORTOFT

Process manager

Tel. +45 46 97 50 60

VI TILBYDER OGSÅ

Teaser_01.png

PHISHING
TEST &
TRÆNING

Teaser_02.png

IT-AWERENESS
KURSUS

Teaser_04.png

KONSULENT
YDELSER

bottom of page