top of page
F35 fighter

CYBERANGREB, HACKING & INDUSTRISPIONAGE MOD FORSVARSINDUSTRIEN ER I VÆKST

Forsvarsvirksomheder udsættes dagligt for ransomware angreb og hacking, som har katastrofale følger. Det er ikke længere et spørgsmål om man bliver angrebet, men hvornår.

Industrien er under angreb

Som leverandør til forsvarsindustrien har man en langt højere risikoprofil end andre brancher. Det er fordi man udvikler våbenteknologi eller producerer udstyr, der kan have interesse for fremmede stater eller anden organiseret cyberkriminalitet. Det kan også være fordi, at man er underleverandør til en større producent som hackere vil prøve at ramme gennem et supply-chain angreb.
 

Uanset om det er spionage, hacking, supply-chain angreb eller løsesumstrusler, så kræver det at virksomheden har et højeffektivt cyberforsvar, som beskytter mod et bredt spekter af trusler døgnet rundt.

Kontakt:

Portrait_Ulrik.png

ULRIK HOLM NIELSEN

Tel. +45 46 97 50 60

Sådan hjælper vi virksomheder

Vi har erfaring indenfor forsvarsindustrien og kan hjælpe med, at opbygge et  effektivt cyberforsvar ud jeres risikoprofil. Cyberforsvaret består typisk af teknisk- og organisatorisk IT-sikkerhed hvilket betyder at vi hjælper med alt fra sikring af IT-systemer og produktionssystemer (OT) til udarbejdelse af politikker, beredskabsplaner, sikkerhedstests og træning af medarbejdere.
 

Er virksomheden underlagt compliance-krav fra kunder eller samarbejdspartnere hjælper vi med at de bliver overholdt. Det kan eks. være DFARS eller ITAR (hvis der leveres til US Department of Defense), kontroller fra Canadian Centre for Cybersecurity eller krav fra Center for Cybersikkerhed (CFCS).

Sådan arbejder vi

formularen er sendt.Du hører snart fra os.

Vi arbejder ud fra anerkendte standarder og rammenetværk som ISO 27001, NIST, CSF, SP 800-171, CIS18, CMMC etc. Det skaber gennemsigtighed i forhold til de kunder og samarbejdspartnere, som ønsker indblik i hvordan virksomhedens beskytter sine data.
 

Vi anvender udelukkende konsulenter, der er sikkerhedsgodkendt af PET/FE eller som har gennemgået et grundigt baggrundstjek.

DOKUMENTER & LINKS

Det kan vi:

 • Implementere løsninger, der passer til virksomhedens sikkerhedsprofil.

 • Indføre Multi-Factor godkendelse, kryptere systemer og logge system aktiviteter.
   

 • ​Sikre IT-systemer, OT-systemer og netværk mod cyberangreb.
   

 • Udarbejde politikker, procedurer, beredskabsplaner og risikostyring.
   

 • Undervise medarbejdere i IT-sikkerhed (Awareness training).

 • LinkedIn

Vi er medlem af CenSec - Center for defense, space & security:

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi er vant til at arbejde med cybersikkerhed i forsvarsvirksomheder og har en pragmatisk tilgang til opgaven. Samtidigt taler vi et sprog, som alle kan forstå.

 

bottom of page