top of page

IT-AWARENESS KURSER

Det er vigtigt, at undervise medarbejdere i IT-awareness for, at undgå sikkerhedsbrud,  Vi tilbyder kurser, som hjælper med at modstå aktuelle trusler fra IT-kriminelle.

IT-awareness – basis

1 times kursus, som afholdes i virksomheden. Det kan f.eks. være i forbindelse med et  fællesmøde, et arrangement eller en temauge. Kurset indeholder 5 relevante temaer:
phishing, ransomware, direktørsvindel, social engineering og passwords.

IT-awareness – udvidet

Icon_lock.png

Hvis man ikke ved
hvordan man beskytter
sig, så er man ikke
beskyttet.

2 timers kursus, som afholdes i virksomheden eller i vores kursuscenter i Ballerup.

Kurset tilpasses den enkelte virksomhed efter branche og aktuelle trusler.

Temaer kan f.eks. være whaling (phishing af ledere), direktørsvindel, social engineering og mobile enheder. Som en del af kurset demonstrerer vi, hvor nemt det er at hacke en computer eller opsætte et falsk WiFi access punkt.

IT-awareness for ledelsen

2 timers kursus, som afholdes i virksomheden, i vores kursuscenter i Ballerup eller efter aftale. Kurset tilpasset til virksomheden og ledelsen med relevante temaer. F.eks. whaling (phishing af ledere), direktørsvindel, social engineering og mobile enheder.

IT-awareness kurserne kan med fordel kombineres med phishing test & træning, hvor vi gennemgår resultaterne som en del af kurset. Det er ofte en ”øjenåbner” overfor medarbejderne,
når de ser hvor nemt det er, at blive snydt.

HVORFOR VÆLGE OS?

Vi har IT-awareness i vores DNA. Det kommer fra de mange kurser som vi har afholdt, og erfaring fra de mere end 60.000 brugere, som undervises i vores online portal.

KONTAKT

DORTHE NORTOFT

Process manager

Tel. +45 46 97 50 60

VI TILBYDER OGSÅ

Teaser_03.png

ONLINE 

 AWARENESS
TRÆNING

Teaser_01.png

PHISHING
TEST &
TRÆNING

Teaser_04.png

KONSULENT
YDELSER

bottom of page